Vánoční vinšování u pana starosty

Jak už to bývá, koncem roku se blíží zima a k ní patří i Vánoce. Děti se učily písně, písně a básně s pohybovým vyjádřením a se správnou výslovností. Také chystaly přáníčka a dárečky nejen pro své blízké, ale také pro přátelé MŠ. Letošní vinšování se konalo ve středu 20. 12. 2017.

Nejprve si děti zopakovaly pravidla bezpečnosti při chůzi ve dvojicích, přecházení vozovky a železničního přejezdu. Také si zopakovaly pravidla slušného chování: „Dobrý den, děkuji, prosím, na shledanou, krásné Vánoce“. Po zopakování všech pravidel se děti vydaly vinšovat do Moravské Chrastové na Obecní úřad za panem starostou Blahoslavem Kašparem. Děti pěkně pozdravily a počkaly, až za nim přijde ještě paní místostarostka Eva Kozáková a správkyně bytového fondu paní Alena Popelková. Poté děti zazpívaly a zarecitovaly. Za vystoupení byly děti obdarovány lízátky. Děti předaly přáníčko, jednohubky a cukroví, které pomáhaly připravit. Také dárečky, kterými udělaly radost. Pak se pěkně rozloučily a šly vinšovat dál. Do drogerie, lékárny, k paní doktorce, do obchodu. Přáníčka předaly i paní Jarušce, Libušce a paní Klímové. Děti byly velmi spokojené, že se jim vše povedlo.

Děkujeme všem a přejeme všem krásné Vánoce a šťastný nový rok plný porozumění, dobrých přátel, lásky, pohody a hlavně zdraví.

Jarmila Homolková

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.