Vánoční besídka pro rodiče, babičky, dědečky a další blízké

Jako každý rok na Vánoce, tak i letos si děti za pomocí paní učitelek, jak ze zelených sluníček, tak i z oranžových, připravily vánoční besídku.

V úterý 17. prosince dopoledne byla besídka věnována místním občanům, a to zejména babičkám, dědečkům, tetičkám, strýčkům a dalším blízkým. A hned ve středu 18. prosince odpoledne rodičům a sourozencům. Celá besídka byla složená z básní, písní, tanečků a na závěr z pohádky „O dvanácti měsíčkách“. Děti také vystupovaly v různých převlecích např. v převlecích čertů, sněhuláků, dívky z oranžových sluníček v převlecích Anny a Elsy z „Ledového království“ a děti z oranžových sluníček v převlecích z pohádky „ O dvanácti měsíčkách“. Na závěr děti předaly svým rodičům svícínek, přáníčko a balzám. Babičkám a dědečkům přáníčko dělané z pastelů, kreslený betlémek.

Účast byla velká a za to jsme velice rádi. Rodiče odcházeli spokojení a na své děti mohou být patřičně hrdí. Děti se velmi snažily a nacvičování jim dalo spoustu práce. Všem děkujeme za hojnou účast a za dárečky pro děti, a přejeme ty nejkrásnější Vánoce plné zdraví, lásky a pohody.

Klapušová Lucie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.