Zimní olympiáda

S dětmi jsme netrpělivě čekali až nám nasněží. Proto jsme měli všichni velikou radost, když nám venku všechno přikryl bílý sníh a my mohli konečně uskutečnit tak dlouho očekávanou „zimní olympiádu“. Která se uskutečnila ve středu 10.února 2021.

Všichni jsme se teple oblékli, připravili jsme veškeré potřebné věci na jednotlivé disciplíny. Děti i paní ředitelka, paní učitelky a paní asistentky dostaly každý na zápěstí mašli, aby bylo zřejmé, do které patří skupinky. Společně jsme si řekli pravidla, které je potřeba dodržovat a jaké disciplíny budeme plnit. A všichni jsme se společně přesunuli za bytovky v Brněnci, kde se vše uskutečnilo. Paní asistentka Andrejka měla na starost nejmladší kamarády, aby byla zajištěna bezpečnost všech zúčastněných.  Děti se  podle barev mašle na zápěstí rozdělily do jednotlivých skupinek a zimní olympiáda mohla začít. Děti soutěžily v těchto disciplínách- hod na sněhuláka, skok snožmo do obručí ve tvaru sněhuláka, slalom na bobech a sjezd na bobech z kopce.

Všechny děti byly moc šikovné, olympiáda se nám podařila a za odměnu každý dostal diplom, medaili, pitíčko a mléčný řez. Všem moc děkujeme za spolupráci i krásně prožité dopoledne na sněhu.

Iva Kunková

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.