A Lange & Sohne Na rozdíl od Patek Philippe

Patek Philippe a A Lange & Sohne jsou obecně velmi uznávanými výrobci luxusních hodinek ve všech svých zemích po celém světě. Ve skutečnosti četné argumenty týkající se hodinek vedou k jakékoli patové situaci, pokud jde o zvažování výhod několika značek vedle sebe: a dokonce i pro dobré faktory. Přirozeně najdete značky, jako je kus Rolex, které jsou obecně považovány za mnohem více, protože jejich model leží, stejně jako uvedené, se zdají být docela možné na vašem typickém pravidelném. Nicméně, tam je určitě high-end, pak tam je über-luxus.

Pověst ZNAČKY
Dva A Lange & Sohne a Patek Philippe jsou obvykle pravděpodobně jednou z nejuznávanějších značek v prvotřídním hodinářství na všech příslušných mezinárodních místech. Někteří muži a ženy uznávají Patek Philippe mezi nedotknutelné, že si neuvědomují, že jsou prostě nepřekonatelní jinými švýcarskými hodináři jednoduše proto, že Patek nebude myslet na nějakou jinou švýcarskou značku hodinek jako na kritickou konkurenci. I když to může být přesné pro hodináře v rámci Exercise, tento druh skutečné pravdy nebude vydržet pro vašeho německého hodináře pocházejícího ze saské oblasti spojené s Glashutte. A Lange & Sohne je jen asi jediní, kdo se zdokonalili v zapojení horologie, kteří jsou schopni udržet Patka Philippea ve střehu. Ať je to jakkoli, horologové Serious obvykle mají ve své sbírce jedny ze svých konkrétních hodinek repliky rolex. Každá značka využívá zajímavou obchodní minulost a každá přinesla výhody oproti časem prověřené konstrukci spojené s tradiční hodinářskou výrobou.

Maloobchodní prodejna Benefit
Docela často se jednotlivci budou ptát lidí: „Co patří mezi nejekonomičtější hodinky A Lange & Sohne? Palce, stejně jako „Jaké by mohly být nejdostupnější hodinky Patek Philippe, které si koupím? Tato otázka vede k jedinému in-the-know, jak se pobavit, protože pravděpodobně žádné z těchto hodinek nejsou obecně ve skutečnosti nazývány „levné“ a mnohé rozhodně ne „levné“! Při výběru nových hodinek kvůli tomuto výrobci hodinek jsou to vždy nové 5místné cenovky a začínají hodně přes 25 500 $. Nejdražší Patek Philippe, který kdy byl prodán, byl zjevně původní velmistrovský zvonkohra obecně známý jako research 6300A-010, který byl nabízen charitativní organizaci na trhu s ohledem na 31 500 tisíc dolarů, což z něj dělá nejdražší skutečně distribuované hodinky.
repliky hodinek
Hodinky Lange & Sohne mají velmi vstupní cenu (na celkové tržní ceně) téměř 18 500 USD. K novým malým Negatives 3 dlaňovým hodinkám s ručním nátahem označovaným jako „Saxonia Guide wind“. Větší 39mm nebo 40mm samonatahovací (počítačové) hodinky by vás pravděpodobně připravily o 27 000 $ a také 30 1000 $ v Americe. Několik vysoce kvalitních designů stojí přes čtvrt milionu amerických dolarů nebo možná více spolu se slavnými Fantastickými komplikacemi, kterých bylo kdy vyrobeno pouhých šest fectehd asi 2 $. Několik tisíc peněz.

HODNOTA z druhé ruky
Tato konkrétní třída srovnatelnosti může být prostě bez přemýšlení. Patek je mnohem lepší ve srovnání s A Lange & Sohne ve vztahu k dalšímu prodeji. Ve skutečnosti byl jejich celkový výrobce vyvinut na základě tohoto vnímání dlouhé životnosti a také zachování něčeho, co má pro vaši rodinu hodnotu kvality, kterou zdědí. Proto jeho nebo její slavná mantra „V žádném případě skutečně nevlastníte Patek Philippe. Spravujete ho pouze pro další technologii. V . Proveďte Lange a také Sohne si udrží svůj prospěch? Rozhodně ne virtuálně na úrovni Patek. Většina sledujících Názvy značek používající několik výjimek mají tendenci zbavit se několika svých výhod, pokud někdo používá skutečné hodinky. 2 hodináři, kteří udržují svou hodnotu nejúčinnější na celkovém trhu, jsou obvykle Patek Philippe a hodinky Rolex.

HOROLOGIE
Oba tito hodináři vyrábějí některé extrémně mechanicky složité hodinky. Akvizice Lange & Sohne odhalila jejich konkrétní velký problém v roce 2013, který má webhosting spojený s žádoucími potížemi. Konkrétní 3-hlavňové hodinky s trojitým převodem měly věčné schůzky, nádherný sonnerie, nový drobný sonnerie, minutový opakovač, nebeská satelitní fáze plus monopoussoir (mono-pusher) chronograf rattrapante za pouhou šestinu vašeho 2. foudroyante ( neuvěřitelné sekundy). Netřeba dodávat, že tento druh vypadá bezpochyby velkolepě, stejně jako v mnoha případech jsou to mnohem více hodinek, než pro které jsou určeny jednotlivé hodinky. Z tohoto důvodu jednoduše Některé typy byly vyrobeny z A Lange & Sohne L1902 Fantastic Problem.

Na druhé straně Patek Philippe zastínil mnohem více výrobců než kterákoli jiná společnost vyrábějící hodinky, pokud jde o velké komplikace hodinek a velmi obtížné pohyby hardwaru. Nejnověji odhalili konkrétní Grandmaster Chime, jejich konkrétní mnoho komplexních dostupných repliky hodinek rolex. Myšlenka umístila dvacet různých problémů, měla pár soběstačných hovorů, což je neodvratitelná okolnost, spolu s prezentovanými až půl tuctem úžasných inovací chráněných autorskými právy. Jejich webová stránka tvrdí, že tato technika stavby, výroby a spojování těchto konkrétních hodinek trvala více než 100 tisíc několik hodin. V minulosti již existovaly složitější kapesní hodinky, jako populární Patek Philippe Henry Graves a také Vacheron Constantin 57260, které jsme široce chránili. Přesto byl Patek schopen tyto problémy miniaturizovat, což je samo o sobě problémem.

Přesnost a spolehlivost
Nejznámější pro hodnocení přesnosti švýcarských hodinek může být švýcarská laboratoř Alternative party s názvem COSC. Když lze cvičební hodinky otestovat od COSC a dosáhnou nové přesnosti -4/+6 jen pár sekund každý den, jsou pak považovány za vysoce přesné hodinky a také získají zvláštní rodokmen zvaný Chronometer, exkluzivní jméno. týkající se vysoce přesných hodinek, které mohou být zkoumány podle normy ISO 3159.

V Německu budou muset hodináři jít alternativní cestou a využít jakoukoli německou službu známou jako Wempe, která obvykle kontroluje podle kritérií DIN 8319, uvažujme stejně jako COSC s přesností -4/+6 sekund každý den. A Lange & Sohne nabízí některé hodinky spolu s úžasnou přesností. Ve skutečnosti jsme možná slyšeli o novém produktu Saxonia, který měl celkový rozdíl pouze +3 sekundy za sedm dní. Další věc, pro kterou jsou němečtí jazykoví technici uznáváni, je detail, obecně by tam neměl být žádný šok. U některých dalších konstrukcí, jako je konkrétní Lange One, se uznává, že udrží jeho přesnost kolem +2/-2 jen několik sekund denně, což je dvojnásobná přesnost a spolehlivost spojená s funkcemi COSC, navzdory letům používání. Ale Langeovo zavedené místo je, že jejich vlastní hodinky jsou přesné v minimu +/- Několik jen pár sekund každý den, což obvykle bez ohledu na rozdíl pouhé jedné druhé, zůstává větší přesnost než COSC certifikovaný chronometr.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.