Poděkování celému kolektivu MŠ

Rádi bychom touto cestou poděkovali paní ředitelce Lujkové a paním učitelkám, jmenovitě Barunce Zerákové, Barunce Venclové a Jarušce Homolkové, za vše, co pro nás doposud udělaly.

Naše dcera Emička má diagnostikovaný atypický autismus a těžkou vadu řeči. Potřebuje individuální přístup, jelikož péče o ni je náročná a vyžaduje velkou dávku trpělivosti. Díky dobrému srdci paní ředitelky a obětavosti a skvělému přístupu paní učitelek bylo Emičce umožněno od září navštěvovat mateřskou školu U Dvou sluníček. I když začátky byly nelehké, celý kolektiv školky dokázal za půl roku úžasné věci. Během této doby, co Emička školku navštěvuje, udělala velké pokroky v sebeobsluze a velmi se posunula v sociální oblasti. Zároveň se začínají objevovat první slova, což je v jejich téměř čtyřech letech pro nás jako rodiče to nejkrásnější.

Víme, že nás čeká ještě dlouhá a náročná cesta, ale věříme, že s pomocí takto skvělých lidí půjde vývoj Emičky stále dopředu. Vděčnost, kterou cítíme za to, že nám pomáháte, nelze slovy vyjádřit! Děkujeme!!!

Rodiče Emičky Pandulové

Příspěvek byl publikován v rubrice Poděkování. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.