Vánoční nadílka

Dne 20.12.2018 nastal den, na který se děti dlouho těšily. Měl k nám do školičky totiž přijít Ježíšek a donést dětem vánoční nadílku. Děti se již od samého rána těšily, zda jim Ježíšek dopoledne donese dárečky.

Aby dětem dopoledne více utíkalo, ráno si děti hrály, po svačince splnily další úkol z vánočního stromečku, a šly na procházku popřát šťastné a veselé Vánoce paní doktorce, do obchodu a dalším blízkým lidem z Brněnce. Po příchodu z procházky děti čekaly a byly napnuté, zda budou dárečky pod stromečkem. Když otevřely dveře, viděly plno dárečků, které jim Ježíšek nadělil. Nejdříve si děti sedly ke stromečku a poté začaly rozbalovat. Dostaly např. převleky zvířátek, kuličkodráhu, modelovací písek, hru doktor, autíčka, koberec s autodráhou, puzzle, stolní hry a další. Děti si při hraní mohly také nabídnout připravené občerstvení.

V dětských očích byla vidět spokojenost a děti byly šťastné. Celé odpoledne si samozřejmě nehrály s ničím jiným než s novými hračkami. Každý také dostal domů dáreček a byla to kniha Vánoční příběhy.

            Lucie Klapušová

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.