Besídka pro maminky

Ve středu 15. května a ve čtvrtek 16. května  se konaly v MŠ U Dvou sluníček besídky ke Dni matek. Ve středu dopoledne byla besídka věnována babičkám, dědečkům a dalším blízkým a ve čtvrtek odpoledne maminkám a tatínkům.

Děti ze zelených i oranžových sluníček se dlouho na besídky připravovaly, neustále opakovaly básničky, písničky, tanečky a dramatizaci pohádek. Děti ze zelených sluníček měly připraveny básničky např. „Sluníčko“, „Mamince“, „K čemu jsou holky na světě“, písničky „Maminka“, „Cibulenka“, dramatizaci pohádek „Princeznička na bále“, „Červená karkulka“,… Děti z oranžových sluníček si připravily také básničky, písničky, taneček „Jaro“, píseň s dramatizací „Šípková růženka“,… Obě třídy zakončily besídku společnou písní „Když se zamiluje kůň“. Během poslední písně děti vyzvaly k tanci své blízké a následně rozdaly dárečky, které samy s dopomocí tvořily.

Babičky a dědečci dostali přáníčka, zápich tulipánu, rodiče dostali tašky, mydýlka a přáníčka. Pro všechny bylo přichystané občerstvení. Jsme rádi, že se besídka vydařila, děti a všichni blízcí byli spokojeni a budeme se těšit na další společně strávené chvíle.

                                                                                                                      Klapušová Lucie

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce školičky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.